מוצרלה

שלום יקיריי
במכתב לפני שבועיים הבטחתי שאתחיל להכין מוצרלה ,
אז הרגע הגיע !
אני ביחד עם ביתי ניצן הכנו לכם גבינת מוצרלה אמיתי
אני אחראי על הכנת הגבן ויצירת הכדורים וניצן על קליעת המוצרלה לידי צמות.
במהלך ההכנה היה צורך להתגבר על כמה מכשולים:
באיטליה מכינים את המוצרלה מחלב לא מפוסטר,
בארץ החוק מחייב לפסטר את החלב בעת הכנת הגבינה.
פעולה זו משנה באופן מהותי את תהליך ההכנה.
לא אכנס להסבר לגבי חיידקי חלב (הטובים ) ומה קורה להם בזמן חימום וכו',
אבל לגייר את התהליך לחלב ישראלי ולמחמצות כשרות היה לא פשוט…
בסופו של דבר התקבלה תוצאה שעלתה על הגבינה שהכנתי באיטליה
אז אני מזמין אתכם לבוא היום או מחר (שישי) לטעום את המוצרלה,
עם קצת עגבניות תמר, עלי בזיליקום, שמן זית…
כרגע אני לא מוכר את המוצרלה אלה רק נותן לכם אהובי לטעום.
כולי תקווה שהחל משבוע הבא בכול יום רבעי תוכלו לבוא ולרכוש כאוות נפשכם.
שיהיה לכם סוף שבוע נעים וטעים
שלכם
חנן הגבן