טרטר דג לבן על מצע של גבינת לבנה כבשים

דרגת קושי-בינוני

מתאים ל- 2 אנשים

מרכיבים:

4 כפות לבנה כבשים

2 יחידות פילה דג לבן נקי מעור ועצמות

1/4 בצל סגול קצוץ דק

2 גבעולי אורגנו טרי מופרד

1 גבעול נענע מופרד

1/4 צ’ילי ירוק חריף קצוץ דק

1 נקטרינה חתוכה לקוביות קטנות

0/5 צרור כוסברה קצוצה דק

מיץ מלימון אחד

1/4 כוס שמן זית

0/5 כפית מלח דק

אופן ההכנה:

חותכים את פילה הדג לקוביות קטנות. מערבבים עם כל המרכיבים למעט הלבנה. טועמים ומוסיפים תיבול אם צריך. מניחים על צלחת עגולה לבנה טרייה ,מורחים את הלבנה כך שבמרכז הצלחת יהיה מקום לטרטר.

עורמים את הטרטר במרכז הלבנה. מזלפים מעט שמן זית מעל ומגישים עם פלח לימון.

שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב pinterest
Pinterest
שיתוף ב linkedin
LinkedIn

עברו לקניית מוצרים וחבילות שי