גבינת קממבר צלויה על האש עם דבש ואפרסקים

דרגת קושי- קל מאד                                                                           

 מתאים ל- 2 אנשים

מרכיבים:

1 יחידת גבינת קממבר

2 אפרסקים

2 כפות דבש

1 חופן פיסטוקים קלויים ומעט שבורים

מעט פרחי מרווה  לקישוט

אופן ההכנה:

חותכים את האפרסקים לסירות. מניחים על הגריל וצולים מכל הכיוונים בצורה אחידה.
צולים על הגריל את הקממבר משני צדדיה לכמה דקות עד לצריבה.
מניחים את הגבינה הצלויה על צלחת וחותכים לארבע חתיכות שוות. מפזרים את האפרסקים הצלויים מעל הגבינה. מזלפים את הדבש ומפזרים פיסטוקים קלויים.
מקשטים עם פרחי המרווה .

שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב pinterest
Pinterest
שיתוף ב linkedin
LinkedIn

עברו לקניית מוצרים וחבילות שי