ברוסקטה עם ריבת עגבניות שרי וגבינת ברי עיזים

דרגת קושי- קל

מתאים ל- 4 אנשים

מרכיבים:

1 ק”ג עגבניות שרי

1 ק”ג סוכר לבן

1 לחם מחמצת פרוס

300 גרם גבינת ברי עיזים

טימין טרי

אופן ההכנה:

מכינים ריבת עגבניות: בסיר גבוה מניחים את עגבניות השרי והסוכר. מבשלים על אש נמוכה כשעתיים. שומרים בצנצנת אטומה.

מכינים ברוסקטות- חותכים כל פרוסה של לחם מחמצת לשניים. מזלפים מעט שמן זית ואופים בתנור בחום של 190 מעלות ל-10 דק’ (הברוסקטה אמורה להיות יבשה ומעט שחומה אך לא שרופה).

מוציאים מהתנור ומקררים. מניחים על כל ברוסקטה ריבת עגבניות, פרוסה עבה של ברי ומקשטים עם מעט טימין טרי.

שתפו:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב pinterest
Pinterest
שיתוף ב linkedin
LinkedIn

עברו לקניית מוצרים וחבילות שי