דרגת קושי- קל
מתאים ל- 4 אנשים
מרכיבים:
1 ק”ג עגבניות שרי
1 ק”ג סוכר לבן
1 לחם מחמצת פרוס
300 גרם גבינת ברי עיזים
טימין טרי
אופן ההכנה:
מכינים ריבת עגבניות: בסיר גבוה מניחים את עגבניות השרי והסוכר. מבשלים על אש נמוכה כשעתיים. שומרים בצנצנת אטומה.
מכינים ברוסקטות- חותכים כל פרוסה של לחם מחמצת לשניים. מזלפים מעט שמן זית ואופים בתנור בחום של 190 מעלות ל-10 דק’ (הברוסקטה אמורה להיות יבשה ומעט שחומה אך לא שרופה).
מוציאים מהתנור ומקררים. מניחים על כל ברוסקטה ריבת עגבניות, פרוסה עבה של ברי ומקשטים עם מעט טימין טרי.